Jag är sa förbannad sa att jag maste skriva av mig

Jag är sa arg. Det finns sa äckliga människor. Fy fan! För ett tag sedan började jag pa ett nytt jobb. Helt underbart! Det är bara tio minuter fran där jag bor och dom som jag jobbar med är jättesnälla plus att chefen aldrig är där pa helgerna vilket alltid är ett plus:-)

Hur som helst, igar var det match. Och berns arena fyller 30 000 människor och det var fullt med folk. Jag var tvungen att sälja öl utanför restaurangen med ett par människor som har jobbat där hur länge som helst. Vädret var helt underbart sa det var saa mycket folk utomhus och ingen inomhus. Jag tyckte det var lite konstigt att min chef satte mig ute där det var sa mkt eftersom att han inte ens vet hur jag jobbar (jag har bara jobbat där 3 ggr och han har aldrigjobbat med mej) Hur som helst kom det ju fram ganska snabbt att han egentligen inte gillar att ha tjejer i baren när det är sa mkt att göra för att dom inte kan sälja lika mkt som killar. Men sen hade han tänkt att ett par bröst är nog bra för försäljningen ända. En sak som han papekade mer än en gang under kvällen, alltsa, jag hade mkt mer dricks än dom andra och det var inte för att jag hade jobbat snabbt eller varit trevlig, nej det var för att jag hade en urringad tröja pa mig. Ska en chef tänka sa eller ens göra sana uttalanden? Och att han ens tänker att tjejer inte kan sälja som killar. Jag skulle ju vilja pasta att det är tvärtom, om nagot.

Hur som helst, sa var det ju ett jävla tjat om min urringade tröja men jag ignorerade honom bara och kände väl mer att jag tyckte synd om honom för att han är en san patetisk idiot. När man jobbar där jag jobbar sa är det sa att tjejerna alltid far sluta mkt tidigare än killarna för att tjejer ska ju saklart inte bära ngt tungt, det är killgöra. Helen fick inte ens flytta pa ngra stolar för att var chef tyckte att det var "mansgöra" Hur som helst, fick alla tjejer utom jag ga hem. Jag var tvungen att vara kvar och göra "mansgöra". Plötsligt kommer "min chef" fram till mig och ger mig ett paket med innehöll en sjal. Det var jättekonstigt sa jag fragade honom varför jag fick den och da svarade han bara att han hade sett den och tänkt att den borde passa pa mig. Det var jätteskumt. Hur som helst, sa sa han helt plötsligt att han skulle öka min lön med 5 CHF i timmen plus att istället för att stämpla ut kl.23 som klockan var da, skulle han skriva att jag stämplade ut klockan kl.01. Aha, tack tänkte jag da. Det var ju snällt. Fast lite konstigt. Sen sa han att eftersom att jag egentligen jobbar ända till klockan 01 skulle vi ju kunna ga in pa kontoret sa kunde jag fa jobba lite. Han var SA äcklig!! Och typ, men jag tycker kanske att du ska var tacksam för att du far löneförhöjning och att du far tva extra timmars lön för ditt arbete idag. Och jag ba: Jag har pojkvän och du har fru och barn plus att jag inte är interesserad av dig plus att du är äcklig (det sa jag inte men jag tänkte sa) och han ba: Din pojkvän behöver inte fa veta ngt och inte min fru heller. Dessutom sa är det ju inte att vara otrogen, du maste ju jobba av dina timmar pa jobbet. Fy fan, jag har aldrig varit förbannad och känt mig sa förnedrad!!Han sa massa andra saker ocksa men det mesta var sa sublimt att det är svart att aterberätta. Det var en helt underbar kväll, det var jätteroligt att jobba och dom andra i personalen var sa snälla och kunderna var roliga och fulla och tiden gick sa fort. Men sen kommer det där jävla äcklet!! Fan han borde bli kastrerad och kastad i havet eller ngt! När jag verkligen hade gjort klart för honom att det inte fanns ngn chans i hela jävla världen att ngt skulle hända, sa tog det inte manga sekunder innan han bad mig att dra och även att understryka att sjalen han gav mig hade han fatt gratis av en nyöppnad affär i närheten och han hade givit en till alla i personalen. Vad trodde han? Att jag skulle ligga med honom för att han hade köpt en ful, jävla sjal till mig? Imorse ringde han mig och ba: du, du jobbade till 21 igar va. Och jag ba: nej, jag jobbade till 23, det vet du. Och han ba, ja jag är inte sa säker pa det. Aja skit samma. Jag är sa ledsen för det var ett sa roligt jobb men jag kan ju inte ga tillbaka dit. Sa imorn ska jag ringa den riktiga chefen och saga att jag inte kommer ngt mer och vad som hände. Fy fan vilket äckel!!

http://www.youtube.com/watch?v=ao-Sahfy7Hg

RSS 2.0