Grill..

...är namnet pa en restaurang i STHLM. Men den bästa grillningen görs utomhus, pa en kolgrill, med öl, sol och vänner. Härmed deklarerar jag grillsäsongen som officiellt öppnad. Let the games begin.



Jag och Nora. Hon är fin och glad och jag är ett bajsmongo.



Min Helen. Äter upp chipsen innan grillningen ens har börjat. Precis som det ska vara.




Stjärnan. Var grill. Kolgrillen. Sa att det smakar grill!



Grillsallad. Pasta, paprika, soltorkade tomater, feta ost, rödlök, ruccola, avocado och pesto. Mums.



Sommarens första grillning smakade gott.



Dags att sova.

Härliga sommar. Äntligen är du (förhoppningsvis) här för att stanna.

Bomull

Mest bomull i huvudet idag. Lite ledsen kanske. Lite fundersam.



Äntligen...

..sol. Jag överdriver inte när jag säger att det har varit regn och rusk sen pasken i Schweiz. Nu är solen äntligen här igen.


It was about time!

En födelsedagshelg

Helgen började lugnt. Med poker. Jag spelade daligt och spelade bort alla mina pengar. Som tur är spelade Patrick sa bra att han kunde betala för mig.



Pa lördagen var det dags att fira Helen...igen. När man fyller trettio, da ska det minsann firas pa riktigt.





Det började med middag och bubbel hemma hos Helen. Efter det blev det en runda pa stand and down memory lane. En shot för mkt, massa dans och sedan hemgang. Precis som det ska vara när tva svenskor gar och skakar sina lurviga.



Grattis igen min finaste Helen! Du överlevde trettio strecket!

Puss

The big 30

Long time, no see. Jag är en dalig bloggare. En bloggare i faser. Det kommer aldrig att förändras. Men idag är jag inspirerad.

Igar fyllde min finaste Helen 30 ar. Det förfirades med middag hemma hos oss.



Det fina födelsedagsbarnet. Inte längre ung pure.



Till middag bjöds det pa kyckling inlindad i parmaskinka, potatis/morötter/lök/vitlök i ugn och Balsamicogräddsas. Mumsfilibabba och värdigt födelsedagsbarnet. Om ni är sugna finns receptet längst ner i det här inlägget.



Till efterrätt bjöds det pa Key Lime Pie. It was my virgin try and it was nam nam nam. Även detta recept finns att finna nedan.

Finns det ngt godare än kondenserad mjölk i efterrätter? Även i en Banoffee Pie är kondenserad mjölk huvudingrediensen och det är ocksa nam nam nam. Vi fick även tillökning i firandet, Stuvi och Nora kom förbi för att hjälpa oss att äta upp efterrätten. All in all..väldigt lyckad födelsedagsfest.
(Onödig kuriosa: Stuvi och Nora ska bila upp och i Sverige i sommar. Kul för dom. Hur som helst, sa har dom köpt en reseguide. I den star att läsa ungefär sahär: Det är ju allmänt känt att svenskar (eller skandinavier) har alkoholproblem..det tyckte jag var roligt. Tack för den reklamen reseguiden!

Födelsedagsfirande fortsätter och pa lördag blir det utgang. Jag, Helen och Blomman. Dom tre musketörerna. Chariles Änglar. Kasper, Jesper och Jonathan. Var narcissism är endless!

Nu ska jag fortsätta plugga. Jag är halvt handikappad eftersom att min axel är kaputt (ingen aning varför) sa allt tar lite längre tid.

That's all folks!

Rebecca

Recept

Middag: http://www.arla.se/Templates/PrintPage.aspx?id=17653&RecipeID=14474&NoHeader=1

KLP: http://www.kokaihop.se/recept/key-lime-pie-3

Happy bea(v)ster!

Vädret gick fran bra till fett daligt paskväder. Ingen cykling, ingen motorcykel..nada! Men utgang. Det blev det.



Jag och finaste Helen redbullade och vodkade lite pa skärtorsdagen. En spontan, lugn drink för att fira den kommande paskhelgen...

...tyvärr var mitt Bäveralterego inte sa sugen pa en lugn kväll. Jag kom hem runt 04.45 och spenderade mestadels av fredagen med att vara bakis...Jag skyller pa Bävern och den svenska andan!





Fredagskvällen avslutades aterigen med alkohol. Men denna gang slutade kvällen bade lugnt och tidigt.

Om ngra timmar ska jag träffa min Helen och vi ska...ga ut! Men första ska vi dricka Gin och Bitter Lemon i pure "gamla goda tiden" anda och jag ska kolla in hennes nya fina lägenhet. Och sen ska vi dansa. Hela natten lang.

To be continued...

Glad Pask /Paskbävern


G (ul) lad Pask

Dags för Patrick att leta paskägg. Och i samma veva lära sig lite svenska.



Nu ska vi se om Patrick är en san Sherlock Holmes som han pastar att han är. När han väl har klurat ut mina ledtradar kommer han att finna ett traditionellt svensk paskägg (tyvärr tyvärr utan svenskt innehall, men vi far latsas att det är äckliga, sötsliskiga och färgglada paskägg i istället för den fina Lindt chokladen som jag har köpt.



Tihi! Ägget ligger fullt synligt i fruktskalen...


..och är fullt med det godaste livet kan erbjuda. Choklad!

Jag vill avsluta med en hälsning till min Patrick. Du är världens finaste gris och smutspelle. Du är det bästa som finns. Och som det star pa kortet som du snart ska hitta: Die Liebe ist stets schlicht und bescheiden. Sie scheint nicht mehr, als sie ist, sondern ist mehr, als sie scheint.

Glad Pask fina Patrick!

ps..all choklad är inte till dig. du far dela med dig.


Springa, springa, springa

Motivationen är (relativt) pa topp. Jag vill komma runt Bern i Maj!



En tribut till dom som vi har förlorat allt för tidigt

Sarahs franvaro är ibland fortfarande väldigt tung. Och ibland saknar jag henne sa. Det finns en sang som jag älskar att lyssna pa när jag saknar henne som mest. Med samma titel som min favoritlat "Forever young" med Bob Dylan. Without further ado: Youth group - Forever young.

http://www.youtube.com/watch?v=rQi8wEHMm5Y





Jag saknar dig. Sa mycket. Men du stannar i mitt minne. Inte nog men inget val. Du stannar i mitt minne, forever young.


Mandag hela veckan


Söndagens marknad blev ingen hit. Vi fick en jättedum plats och jag salde nästan ingenting. Vi hamnade mitt bland borrmaskiner, sagar, skruvar och slipmaskiner. Mina fina kläder fick knappt ngn uppmärksamhet (förutom när ngn trampade pa kläderna eller fimpade pa dem :-()Men nästa gang (om en manad) da ska jag (vi) vara där tidigare och säkra en bra plats. En superplats! Att se alla mina kläder som bara ligger i pasar och inte blir använda stressar mig. Jag vill förvandla mitt döda kapital till ett mer levande kapital.

Highlighten fran helgen far istället bli cykelturen till IKEA. Fint väder, fin terräng och världens finaste Patrick.



Maaaaaaaal!



Ingen ville köpa Patrick för 69.90 CHF sa jag tog han gratis. Det visade sig vara ett bra beslut för han bjöd pa korv!

Idag skiner solen. Jag ska plugga och ta en lang joggingtur. Har bestämt mig för att springa grand prix (16 km) sa nu jävlar ska det joggas som aldrig förr.

Massa kramar

Moi.

RSS 2.0