MItt hjärta pa tva platser.

En sommar i Sverige. Svenskarna klagar pa den svenska sommaren som egentligen aldrig kom. Pa vädret och ambivalensen. Pa kylan och den uteblivna sommarkvällen. Jag har älskat den svenska sommaren. För jag älskar det som finns här. Min familj och de allra finaste vännerna. Vardagen. Tillgängligheten. Att fa vara nära dom jag älskar.
 
Snart ska jag resa tillbaka och när jag tänker pa det blir jag tung i hjärtat. Och tung i huvudet. Jag vill inte aka. Jag vill inte lämna. Jag vill inte vara langt borta. Jag blir sa ledsen. Jag kommer att sakna Sverige och allt som kommer med Sverige. Sa mycket.
 
Jag pratade med Patrick idag. Och jag kände en stor saknad. Närheten. Att jag älskar honom sa mycket. Och var vardag. Tillsammans. Cykeln, bergen, grillen, kärleken, gräsmattan, lukten. Det som gör oss till oss. Och jag längtar. Jag längtar efter Schweiz. Efter honom. Efter mina fina vänner och det som har blivit min familj, Patricks familj.
 
Jag antar att jag är lyckligt lottad. Som har tva hem. Och sa manga fina människor i mitt liv pa tva olika platser. Men samtidigt är det tungt. Att lämna. Att vara langt borta. Att missa. Att missa en liten Alvin som blir större, att missa ett biobesök, en grillning i alperna, ett skratt. Hur jag än gör lämnar jag. Är langt borta. Saknar.
 
En liten tung dag. Jag har mitt hjärta pa tva platser. Men det kommer att ordna sig. Men tack till alla er som finns i mitt liv. Som är sa fina och underbara. Och för att ni är sa bra. Bästa. Jag kommer att sakna er.
 
Grillning.
 
 
Anna, Sofia och Martin
 
 
Finaste Alvin. "mamma, varför jöker det mamma, mamma?!"
 
 
Finaste lillabror och finaste Eva-M.
 
 
Martin
 
 
Elina och Lina
 
 
Syskonen Lanz.
 
 
Jag bjuder pa den här. Jag blev lurad. Sofia drog upp min kjol och Martin tog kort. Och jag hade fullt upp med träkatten.
 
Hur som helst, tack för en fin kväll. Ni är sa bra!
 
Kram
 

Jag har fina kompisar...

 
...eller rättare sagt.... Världens finaste kompisar. Tack för igår!

Never make a bet with the master.

Jag slog vad med pappa om något igår. Jag vann. Det stod honom dyrt.
 
 
Vinsten blev den fina koftan från MQ som jag har suktat efter. Yes.

Batman..

Jag och Popcorn var på bio.
 

När solen är framme..

..kommer tomtarna ut. Igår var det sol och Eva-Maria, Elina, lilla Alvin och myself åkte till Skokloster. Första badstranden var en nitlott. Tur att Skokloster har ett exklusivt poolområde att erbjuda. Väl på plats fann vi även Nettan med hennes lilla Linn.
 
 
 
Flyga Flygplan
 
 
 
Jag frågade Alvin om han ville flyga flygplan. Det ville han. Med mamma. Men inte med mig. När mamma inte orkade mer. Då dög jag:-).
 
 
 
Jag frågade Alvin om jag fick flyga flygplan. Det tyckte Alvin var en bra idè. The sweet logic of children. Så det blev byte.
 
 
Och oj vad jag flög...
 
..sen spårade det ur...
 
 
 
 
Det var en fin dag och det var kul att lära känna min nya kompis Alvin (på nytt). Sol tär däremot på krafterna och när jag kom hem var jag både varm och trött. Somnade på soffan. Som en stock. Trött och lycklig. Jag har så fina kompisar. I ett så fint land!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

For the record...

Picknicken hos Lina måste få kompletteras med en bild.
 
 
Jag och världens finaste Eva-Maria (och hennes hund Elsa..såklart!)
 
Puss

Veckan som har varit...

Den här veckan var det "back to reality" som gällde. Hur mycket verklighet det nu kan vara att spendera den mesta av den vakna tiden på golfbanan? Men jag hann med andra grejer också.
 
 
Jag fick äntligen träffa min fina Lina. Hon bjöd på Brunch på hennes gata i stan. Härliga Lina.
 
 
Sen fick jag en överraskning från min Patrick. Hängde på dörren. Ibland kan han den där Patrick.
 
En picknick på en annan fin Linas balkong. Jag, Sofia, Lina, E-M och Elina filosoferade om livet. Typ.
 
Kram
 
 

RSS 2.0