Go shooorttyy, it`s your böööööörrsssdeeeeej!

Ett hipp hipp hora..oj förlat..hurra för finaste lammkött Lina! Du är inte bara snygg, du är underbar ocksa! Tack för var fina vänskap (som tyvärr kanske har blivit lite distanserad över aren, men det betyder inte att du inte betyder lika mycket för mej nu som da) Ha en jävligt bra fest och bli full at mej med. Jag önskar jag kunde vara där.
Massa kärlek till finaste födelsedagsbarnet!!



Brustna hjärtans höst

Det har verkligen varit en fin höst. Folk har blivit förkylda för att vinden är kall men solen lyser och värmer med sina trettio grader. Jag har gatt i kort kjol, shorts och tunna linnen. Idag regnar det och jag har tom mössa pa mej. Det gar snabbt och plötsligt är vintern här. Längtar tills skidsäsongen börjar och tills glöggen flödar pa Berns gator..men innan dess..finns det mkt att övervinna.

Skolan har börjat. Det är inte en överdrift att säga att andra aret är mycker bättre och mycket mer interessant. Vi har mer statistik, galet mycket statistik, tre av sex kurser om jag ska vara exakt. Men det är intressant. Vi ska göra ett eget experiment med vara alldeles egna försökspersoner och sa kan vi räkna allting pa datorer nu istället för att räkna för hand. Dom andra föreläsningarna är ocksa interessanta för den delen.

Fast det vet du ju redan. Du har ju gjort allt redan. Du var ju lite före mej och Sue. Medan vi behövde tva ar, gjorde du allt pa ett. Tredje aret var meningen att vara vart igen, att vi skulle vara tillsammans, alla tre.  Det är jobbigt utan dej Sarah. Ibland gömmer sej sorgen i ett hörn och ett lugn infinner sej. Men att behöva vara i skolan, att göra det som du redan ha gjort, att se alla platser vi var tillsammans och att äta lunch pa den plats där vi sag varandra sista gangen gör sa ont. I tisdags hade vi Statistik. Med Groner. Sa som allt började. När vi tre fortfarande pluggade ihop. Det var jobbigt för Sue. Hon blev sa ledsen men jag vet inte vad jag skulle säga. Det finns inga ord. Jag kramade henne bara och försökte dela hennes smärta. Hon saknar dej, jag saknar dej, vi saknar dej.

Kom du ihag vad vi pratade om? Sista gangen jag sag dig? Först visade du mig din lägenhet som du ville ha, den var galet fin och du hatade att vänta pa besked. Efter det at vi lunch uppe pa schanze. Vi pratade om framtiden. Att vi bada inte hade en tanke pa att gifta oss än, att vi inte ville ha barn förrän om minst tio ar. Att vi hade sa mycket som vi skulle hinna med först. Resa, jobba, ta över världen mm.Sen pratade vi om vintern. Hur mycket skidor/snowboard vi skulle aka. Hur manga Glühwein vi skulle dricka i backen eller i Bern. Att vi hade sa mycket som vi skulle hinna med först. Resa, jobba, ta över världen mm. Jag tänker mycket pa den dagen. När jag tittade pa dej när du gick ifran Schanze. Jag älskade sättet du gick pa. Din smala kropp och dina ben som gick lite innat. Du sag cool ut. En kort tid senare fick du reda pa att du fick din lägenhet. En vecka efter att du flyttade in togs du ifran oss.

Det är sjukt. Och jobbigt. Du skulle ju ha levat, vi skulle ha levat tillsammans. Vi hade framtiden framför oss. Den var var. Nu är den min och jag ska göra den till dej med. Jag ska plugga klart. Och du ska och kommer alltid att finnas i mina tankar. Jag ska resa, andas in utländsk luft och tänka pa dej. Jag ska älska människor och tänka pa dej. Jag ska gifta mej och tänka pa dej. Jag ska fa barn och tänka pa dej. Jag ska leva och tänka pa dej. Du kommer alltid leva med mej. Fan Sarah, vad ont det gör! Jag hoppas att du har det bra vart du än är och du ska veta att det är sa tomt utan dej. Du var en av dom bästa. Du räddade mitt Schweiz. Din vänskap var sa mycket värd för mig. Nu maste jag utan dej.



There's no one in town I know
You gave us some place to go.
I never said thank you for that.
I thought I might get one more chance.
What would you think of me now,
so lucky, so strong, so proud?
I never said thank you for that,
now I'll never have a chance.

May angels lead you in.

Hear you me my friends.
On sleepless roads the sleepless go.
May angels lead you in.
So what would you think of me now,
so lucky, so strong, so proud?
I never said thank you for that,
now I'll never have a chance.
May angels lead you in.
Hear you me my friends.
On sleepless roads the sleepless go.
May angels lead you in.
May angels lead you in.
May angels lead you in.

And if you were with me tonight,

I'd sing to you just one more time.
A song for a heart so big,
god wouldn't let it live.
May angels lead you in.
Hear you me my friends.
On sleepless roads the sleepless go.
May angels lead you in.
May angels lead you in.
Hear you me my friends.
On sleepless roads the sleepless go.
May angels lead you in.
May angels lead you in.

(
http://www.youtube.com/watch?v=Brf9BUC0xnw&feature=related)

Massa kramar till dej och till alla andra. Jag hoppas att ni far en fin höst

/Rebecca

En manad sedan vi förlorade dig

Idag var det en manad sedan. Jag tänker pa dig hela tiden. Det är väldigt tomt utan dig, finaste. Det är fortfarande svart att första. Patrick säger att jag maste försöka ta farväl. Jag vet inte hur. Jag vet inte om jag kan. Hur kan jag ta farväl av nagon sa underbar som du? Jag kan inte. Sa fort jag tänker pa dej blir det TILT i hjärnan. Är det verkligen sant? Är den här smärtan verkligen befogad? Är du verkligen borta? Fan Sarah. Helvetes jävla skit.

Du saknas mej.

Jimmy eat world - Hear you me

RSS 2.0