Baking in the making

Som sagt, imorgon blir det födelsedagskalas för halva Schweiz och minst en tredjedel av Sverige här pa Scheunerweg 7. Team RebPat har därför spenderat morgonen med bakning. Ingen raw food utan helt, vanlig bakning. Mycket choklad, mycket socker och mycket kärlek. Som det ska vara!
 
  
Kaosigt bakkök. 

 
Pat var Cupcakemaster. Det jobbet skötte han galant. 
 
 
Jag var Cakeballmaster. Det gick ocksa helt o.k. Förutom att den vita chokladen inte alls blev lika bra som den mörka. 
 
Vi lyckades även slänga ihop en cheesecake. Vi är sa bra.
Nu ska jag sova sa jag orkar vara vaken till fyra inatt. 
 
Trevlig dag önskar bagaren Lanz feat. Salm



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0