Finally

Igar bokade vi äntligen var resa till landet Patriot. Egentligen ville vi aka redan förra aret, men livet kom emellan. Men nu är det dags. Patrick och min första "riktiga" resa tillsammans. En resa som är längre än fyra dagar. Som jag längtar. 
 
Vad vi ska göra? Vi ska börja med att hälsa pa tva kompisar i Washington. Karin och Martin. Karin är svensk, Martin är schweizare. Han jobbar för den schweiziska ambassaden där. Vi har inte sett dem pa över ett ar, sa det ska verkligen bli roligt. Efter det flyger vi till San Fransisco. Där ska vi cykla över golden gate bridge, hälsa pa alcatraz, ga de smala gatorna fram, Lombard street och fika. Äta donuts:-). Jag ska iväg och köpa en reseguide sa listan kommer säkert att fyllas, sakta men säkert.
 
Efter det hyr vi en bil, schvissar ner till Los Angeles. Patrick är inte sa intresserad, sa besöket blir kanske inte sa langvarigt. Men jag vill se Beverly hills, stjärnorna i marken, hollywood och sen vill jag ga pa nöjespark. I love it. 
 
Efter det drar vi vidare mot grand canyon och alla nationalparker i inlandet. Det är Patricks grej. Och min. Jag älskar att vandra, sa ett par fina dagar där, skulle sitta fint. Efter det, kommer vi ta oss till Las Vegas. Patrick är intresserad av casinos, jag är intresserad av lyxhotellen som man far bo i för ingenting. Ska bli riktigt coolt. Jag är sa upprymd, jag hör motorerna starta langsamt in the back of my mind. 
 
 
Du och jag. Nu är det var tur. 
 
Uppe med tuppen. Har föreläsning kvart över atta. Jag är osäker pa om det ens är lagligt att ha en statistikföreläsning sa tidigt. Maste kollla upp det. Hur som helst, min allra sista statistikföreläsning, alltsa föreläsningen är ju aterkommande nu i ett halvar, men sedan, aldrig mer statistik. Idag ska vi börja morgonen med multipel regression. Spännande. Tur att jag kan drömma mig bort om US and A.
 
Puss och kram
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0