I det lilla finns det stora.

Nagot som är sa sant men sa svart att leva efter. I alla fall för mig. Men jag tränar pa att bli bättre. Jag behöver liksom inte blir statsminister och playboy bunny. Det räcker med att ta mig till biblioteket och sitta en hel dag. Nagonting jag inte har lyckats med pa väldigt, väldigt (vi pratar ar) länge. I det lilla finns det stora. 
 
Idag har jag gjort ett par fatal lillastora. Jag var pa gymmet 06.00 imorse. Verkligen värt det! Helt, helt ensam. Kändes lyxigt fast lite läskigt. Lamporna i gymmet tändes av sig själv klockan sex. Jag var där lite innan. Kolsvart. Spooky. 
 
 
För att ge den rätta känslan sa ville jag ta en bild utan blixt. Som ni ser var det inte sa framgangsrikt (bilden till vänster to state the obvious). Hur som, riktigt skönt att vara ensam pa gymmet. Problemet var väl lite att jag gick  upp halv fyra för att jag inte kunde sova. Och somnade som en stock igen när jag kom hem fran träningen. Dagens pluggschema sköts upp tva timmar. För att jag är en sovstock. Men jag var iaf och tränade. Det lilla stora.
 
 
Ett annat lilla stora var att jag fick en arbetsplats här i biblioteket. En plats där jag kan lasa in mina grejer, hänga upp bilder och göra snyggt. En plats som är min, bara min. Bibblan kan vara sa full ibland att det inte finns nagon plats att plugga pa. Sa det var verkligen jättebra. Sue fick även platsen bredvid mig sa nu har jag en partner in crime igen när terminen börjar. On a negative note, jag skriver blogg istället för att plugga. Men efter detta inlägg ska det skrivas D-uppsats för fulla, jävla muggar. 
 
Jag fick bidrag fran CSN även denna termin. Positivt.
 
Jag pratade med Sofia i telefon. Äntligen. Positivt.
 
Pappa kommer till Schweiz. Positivt.
 
Jag aker till Sverige i Mars. Positivt. 
 
Jag ska hem till Helen och äta middag ikväll. Positivt.
 
Jag tittade inte pa PH igar. Sa att Helen och jag kan kolla pa det tillsammans. Dvs. om hon kunde halla sig. Positivt. 
 
Nej, nu är det dags. 
 
Kramar. 
  



Kommentarer
Postat av: Eva-Maria

Tjihoooo vilka datum kommer du hem? Saknar dig!!!

Svar: Om allt gar som det ska kommer jag hem den 20:-). Haller redan pa att försöker att styra upp ngt. Jag vet hur upptagna ni är sa vill gärna vara ute i god tid. Saknar dig meeed Kraaam
Rebecca

2014-02-04 @ 17:17:59
URL: http://evamariasoderberg.blogspot.com
Postat av: Sofia

Min bloglovin hade avregistrerat din blogg, så jag har inte sett dina inlägg på en vecka. Trodde du inte ar bloggat förrän jag gick in på nätet.

Me so nöjd! :)

2014-02-07 @ 10:41:37
URL: http://www.fagraste.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0