Nytt liv, ny tid

Den här veckan har gatt i barnens tecken. I onsdag hade vi en baby shower för Cecilia och igar hade vi en för Catrine. Tänk att tva helt nya liv är pa väg. Cecilias kan komma redan igar sa vi var glada att hon kunde vara med igar. Och självklart att hon kunde vara med pa sin egen babyshower. Vi var lite oroliga att bebis skulle dimpa ut när vi överraskade henne. Men det gick bra. Tyvärr tog jag inga bilder i onsdags men kameran var med igar. Kanske framförallt för att vi var hemma hos mig. Här är söndagens baby shower i bilder.
 
 
 
 
Lugnet före stormen. 
 
 
 
Till vänster har vi Helen, Cecilia som kan föda typ nu och Catrines pappa Anders. Bakom "blöjtartan" sitter Catrines systerdotter Matilda och den lilla mannen pa golvet är Mateo. Till höger har vi den lilla virvelvinden Mateo igen.
 
 
Catrine var tvungen att göra en bebis ur lera med förbundna ögon. Med tanke pa hur hennes bebis sag ut sa tror jag att Caitlyn (Mateos fyraariga syster) är mer imponerad av den nyblivna mamman än hennes lerskills. 
Mateo och Caitlyns mamma är ett ar yngre än mig och deras pappa är amerikan men arbetar som soldat i Spanien. Hon tar alltsa hand om sina barn i princip helt själv. Stenhard mamma. No fuzzing about. Blev hon arg bytte hon sprak fran engelska till franska. Riktigt imponerad. Inte bara att Caitlyn i sin ringa alder pa fyra ar är flytande i tva sprak. Utan att hon har stenkoll pa sina barn. Mateo var det lite svarare med. Han är fortfarande sa liten. Men hon gör ett underbart jobb. 
 
 
Och sist men inte minst, Catrine. The mom to be. Vi är sa himla glada för er badas skulle. Cecila och Catrine. Det är kul att vi far följa er resa och ser verkligen framemot när de nya liven dimper ner. Ni kommer att bli tva helt underbara mammor!
 
Kram och Hej. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0