Fina tjejer och tjugo grader varmt

Söndagen var lugn. Ingen väckarklocka. Vid tio kravlade vi oss upp ur sängen. At frukosten vi fick fran kasinot igar. Namnamnam. Patrick at sin första macka med sylt OCH ost pa. Han gillade det. 
 
Efter frukosten körde vi lite aufräumen. Tvättade, städade, dammsög. Klockan kvart över tolv hade jag bestämt med Helen att vi skulle träffas. Äntligen är hon hemma! Packade ner nya kameran och solglasögonen, och sen iväg. Jag har ingen riktig varjacka sa det kändes som en gamble när jag bara satt pa mig en tröja. Men it was hot. Hot hot hot. Och sa drog jag iväg för att träffa Helen.
 
 
 
 
Först drog vi till Rosengarten för att ta lite bilder med min kamera. Jag har inte lärt mig funktionerna än, sa det var kanske lite onödigt att ta med kameran. Men bilderna blev fina och visst är Bern underbart fint? Det som var allra roligast var att träffa Helen med fina ben. Hon är bra. 
 
Efterat hade vi bestämt träff med de andra svenska tjejerna som bor i Bern. Träffas vid nallarna för lite fika. Skön söndag blev det. Vi träffades klockan ett och tre utav oss satt kvar ända till klockan fyra. Jag kan säga att jag var glad att jag i sista minuten här hemma bestämde mig för att smörja in ansiktet med solkräm. Ingen tomat idag inte!
 
Fina tjejer i solen. Plus Bam saklart. Världens finaste hund. 
 
 
Riktigt fin bild pa Catrine och Bam. Vilken pingla och vilken hund. 
 
Efterat promenerade jag och Helen vidare. Handlade middag och slängde ihop en kycklingsallad. Efter det begav sig Helen hemat. Jag och Patrick at chips med dipp och kollade pa the Armstrong lie. Verkade vara en bra dokumentär om Lance Armstrong den lilla fuskaren, men jag somnade. Saklart. Far kolla pa den en annan gang. All in all en riktigt bra söndag. 
 
Idag är vädret pa topp igen sa jag ska ut och dra en runda i skogen med mina joggingskor. Klockan fyra ska jag träffa min pluggkompis Sue för lite Statistik. Och där emellan ska jag plugga lite statistik on my own. Sa ser min dag ut ungefär. Nothing more, nothing less. 
 
Hej heeeej. 


 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0