Time to say goodbye

Igar var en bra lördag. Vädret blev tyvärr sämre än resterande veckan, men det var ända en bra lördag. Den började i vanlig ordning (känns det som) med en 40 km cykeltur. Patrick, den jäveln, planerade och det blev en runda med mkt uppför. En tid cyklade vi bara uppför. Det blaste även sa in i helvete och det är inte kul när man cyklar och vill vara snabb. Känns som att trampa vatten:-). Hur som helst, sa var det jättekul. Skönt att komma ut. När vi kom hem slängde vi ihop en carbonara innan vi gjorde det som jag gillar allra mest, sova pa eftermiddagen. 
 
Kvällens äventyr var nämligen att säga hej da till en utav Patricks bästa kompisar, Lukas. Patrick och Lukas cyklade genom USA tillsammans t.ex. Lukas (den jäveln) jobbar som internpsykolog pa PWC och ska nu aka till Irland för att jobba pa deras PWC kontor där. Ansvarig för vidarutbildning och träning. Avundsjuk, jag? Näää. Han har förövrigt hookat upp mig med sin chef här i Schweiz, sa det är bra. Back to temat, Lukas och hans tjej flyttar till Irland i slutet av Mars. Sa de hade en liten hej da fest. 
 
 
Pa väg till där de bor, sa var jag tvungen att ga pa toa. Det fick bli pa kasinot i Bern. När jag gick in, fick jag en liten present. Patrick fick ocksa en. Jättefin tycker jag och passar alldeles utmärkt idag, da vi inte hann handla frukost till idag. Och rabarerjordgubbssylt. Sa jävla gott. Nam nam nam. 
 
 
Blev inte sa mkt bilder under kvällen. Men ngra stycken iaf. Roligt var det. Lukas och Jessie hade dukat upp mat för en hel arme och det fanns prosecco i mängder (oooo). Men jag höll mig i skinnet och nu sitter jag här. När de andra begav sig ut, begav vi oss hem. Vi börjar verkligen bli gamla. 
 
 
Och sa självklart en bild pa mig och Puttefnask. Nu ska jag städa innan jag ska träffa mina fina, svenska tjejer i staden. 
 
Puss


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0